Produktfrågor

Den största skillnaden är främst designen på vad den projekterar på ditt tak. Auroraprojektorn har en mer norrsken-lik design med raka linjer, medan Galaxyprojektorn är mer galaxylik och är mer i cirkelform.

Auroraprojektorn är även byggd i mer tålig material, med en bättre högtalare och har möjlighet att mixa ihop 3 färger samtidigt medan Galaxyprojektorn kan du mixa max 2 på.

Våra Aurora och Galaxy-projektorer drivs av den medföljande USB-kabeln. Koppla in kabeln till lampan och sedan USB-änden in till en adapter, TV eller dator så kommer lampan komma igång. OBS: Kabeln måste vara i för att vara igång.

Ja, vi ger 12 månaders fabriksgaranti på alla våra produkter!

Leverans & Beställning

Våra leveranstider är normalt på 1-2 arbetsdagar.

Våra paket skickas direkt ifrån vårt lager i södra Sverige via våra leveranspartners DHL och Postnord.

När din beställning har paketerats och skickats från vårt lager får du ett spårningsnummer via e-post. Du kan sedan spåra din leverans på DHL:s hemsida.

Om du inte har tagit emot ett spårningsnummer eller ifall leverans inte har skett inom normal leveranstid (1-3 arbetsdagar efter leveransbekräftelse), vänligen kontakta oss omgående, så hjälper vi dig.

TIPS: Ladda ner appen Mina paket från Unifaun på App store eller Google Play så kan du direkt spåra paketet!

Så fort din beställning är iväg från vårt lager kommer du få ett nytt mail med spårningsnummer där du kan spåra din beställning.

Har du ännu inte fått något sådant mail från oss, vänligen kontrollera ifall din e-postadress stämmer vid beställning och att du fått orderbekräftelse från oss. Ifall du inte fått någon orderbekräftelse är det förmodligen fel på mailadressen och därav har du inte fått något spårningsmail. Kontakta oss isåfall på info@thevibesy.com

Vänligen kontakta oss omgående om du vill avbryta din beställning. 

Om vi inte direkt kan annullera din order, vanligtvis för att den redan har blivit packad eller skickad från vårt lager, går det givetvis bra att skicka tillbaka din beställning till oss. Ifall din beställning levereras till ett ombud, kan du be ombudet att returnera sändningen till oss.

Först när paketet har återvänt till vårt lager kommer vi att kunna göra en återbetalning.

Returer

Alla produkter som köps direkt från vår webbplats kan returneras inom 30 dagar från att objektet har erhållits.

Produkten måste vara oanvänd och fortfarande i samma nyskick som när den mottogs. Produkten måste även ligga i sin originalförpackning, med intakta skyddande klistermärken och etiketter.

Du har full returrätt inom 30 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att varan returneras i nyskick. Alla lappar och etiketter måste sitta kvar samt returnera även varans originalförpackning.

Kontakta oss via e-post på info@thevibesy.com, uppge ditt ordernummer, vad du önskar returnera. Vänligen returnera till vår lageradress på:

Vibesy
Spånvägen 5,
245 34 Staffanstorp

Så fort vi mottagit din retur kommer vi hantera denna och återkoppla till dig.

När returpaketet har tagits emot på vårt lager bearbetas och inspekteras det, innan vi godkänner eller avslår din retur. Vi kontaktar dig via email när vi har slutfört din retur.

Vi uppskattar din förståelse att detta kan ta flera arbetsdagar, även om vi arbetar så snabbt som möjligt. 

Vänligen observera att Vibesy inte ansvarar för föremål som förloras under returfrakt i det fall du väljer att returnera din beställing på egen hand. Vi rekommenderar därför starkt att du använder dig av den retursedel och de instruktioner som vår kundtjänst förser dig med.